Herrie op de Prairie

Prairietijgers, feestbeesten, gezelligheidsdieren, paradijsvogels, Wilde Westlanders, houterige hakkers, cowboys en indiaantjes: zaterdag 29 juni 2024 van 16.00 tot 24.00 uur vieren we de zomer bij HERRIE OP DE PRAIRIE!

Op de weides van de Olsthoorn Ranch wordt een beestachtig gezellig indianendorp uit de grond gestampt met area’s TOTEMSTAGE, FERRIE OP DE PRAIRIE en de KROKOBAR. Daarnaast vind je op de prairie eettentjes uit verschillende windstreken, een cocktailbar en chillplekken in de zon.

Bekijk hieronder de plattegrond van HERRIE OP DE PRAIRIE.

Plattegrond 2023

Foodtrucks

HERRIE OP DE PRAIRIE is niet alleen BEESTACHTIG, maar ook BAR gezellig! Op de prairie staan onze barre mannen en vrouwen in de startblokken om jullie zo snel mogelijk te voorzien van drankjes. Bij Cocktail Creators kun je terecht voor overheerlijke cocktails.

Daarnaast vind je in ons indianendorp een divers aanbod aan eettentjes en foodtrucks. Voor een Holy Cow Burger, Sweet Buffalo Veggie Burger, Billy the Kid Pulled chicken, Wild West Nacho’s, Prairie Chick’n Saté en Ugly jack Saté (veggie) ga je langs bij BURGERS & MORE verzorgd door Keukenmeesters! Foodtruck Hieper de Pieper is natuurlijk ook weer van de partij met verse frites.

Line-up

Dit jaar gaan we groter en beestachtiger op HERRIE OP DE PRAIRIE met maar liefst 3 area's!


totemstage-logo

Bij de TOTEMSTAGE gaan we qua muziekstijlen alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot beestachtig gezellige feestnummers en klappers uit de nineties.


ferrie-logo

Naast roze flamingo's ga je naar FERRIE OP DE PRAIRIE voor chille beats, disco, dansbare hitjes en zomerse house waar je simpelweg niet op stil kunt staan.


krokobar-logo

Nieuw dit jaar is de KROKOBAR! Bar- en beestachtig gezellig en één groot feest! De opblaasmicrofoons vliegen hier om je oren dus zing keihard mee met de ameezing Funky Risotto show! Ook de KROKOPLANK (met 10 shots) mag natuurlijk niet ontbreken in KROKOBAR dus bestel een plank met je maten, schakel een tandje bij en ga helemaal los!Tickets

Tickets voor HERRIE OP DE PRAIRIE 2024 zijn nog niet verkrijgbaar.

Lockers

Er zijn lockers aanwezig in de ranch na de toegangscontrole aan de linkerkant. In een locker kunnen 3 tot 4 jassen.

Leeftijd

Herrie op de Prairie is toegankelijk vanaf 25 jaar. Geldige legitimatie is verplicht.

Vervoer & parkeren

Locatie & route
Olsthoorn Ranch outdoor
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk
Bekijk op Google Maps

Fiets
Wij adviseren om op de fiets naar de Olsthoorn Ranch te komen. Fietsenstalling is aanwezig nabij het evenemententerrein en uiteraard gratis.

Auto
Ga je toch met de auto? Parkeren kan op parkeerterreinen van Don Opleidingen en Tuincentrum de Carlton. Parkeren is gratis.

Contact

Herrie op de Prairie wordt georganiseerd door By Kirby catering & events en Sfeer Evenementen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar info@sfeerevenementen.nl

Huisregels

 • Alleen personen vanaf 23 jaar krijgen met een geldig toegangsbewijs welke via de officiële weg is aangeschaft toegang tot het evenemententerrein.
 • Legitimatie verplicht. Geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. (hardcopy dus niet digitaal).
 • Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid worden kleding en tassen bij binnenkomst gecontroleerd. Geen medewerking = geen toegang.
 • Personen die duidelijk beschonken zijn, onder invloed van drugs of alcohol zijn worden de toegang ontzegd zonder restitutie van het entreebewijs.
 • Geen toegang aan personen die in welke vorm dan ook overlast en/ of agressiviteit aan personen of de omgeving veroorzaken.
 • De organisatie accepteert en/of erkend geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.

Het is verboden om:

 • Entreebewijzen te verhandelen.
 • Eigen drank of eten mee te nemen (tenzij hier duidelijk afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie).
 • Enig soort van wapen(s) of vuurwerk bij u te dragen.
 • Drugs bij u te dragen, te verhandelen of te gebruiken.
 • Wildplassen, hooibalen te verplaatsen en bier te gooien.
 • Het is niet toegestaan om professionele film- en fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan alle fotoapparatuur groter dan pocketformaat en/of voorzien van verwisselbare lenzen.

Dit is een gezellig, vrolijk en vooral sfeervol evenement:

 • Personen die overlast veroorzaken - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die de huisregels overtreden - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die handelingen en uitlating doen die duiden op racisme of discriminatie - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die ongewenste intimiteiten/hinderlijk en of aanstootgevend gedrag vertonen - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die strafbare feiten plegen - worden overgedragen aan de politie.

Als u tijdens het evenement het terrein verlaat kunt u niet meer naar binnen. Alle ingenomen spullen worden niet terug gegeven. Geen restitutie van aangekochte munten. Bier gooien is zonde, drink het op.

BENIEUWD NAAR DE FOTO’S VAN HERRIE OP DE PRAIRIE 2023?