Herrie op de Prairie

Wilde Westlanders, we hebben goed nieuws. Dit jaar is het niet één, maar twee dagen HERRIE OP DE PRAIRIE! Op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2024 vieren we de zomer op de weides van de Olsthoorn Ranch in het Wilde Westland. Zorg dat je er beide dagen bij bent, want dit kan zomaar eens de laatste keer zijn dat we met elkaar indianenverhalen gaan maken.

Vrijdag 28 juni barst om klokslag 17.00 uur de beestachtig gezellige strijd los tussen prairietijgers, feestbeesten, gezelligheidsdieren, paradijsvogels, cowboys & indianen. Deze feestelijke openingsceremonie wil je niet missen dus kom samen met je collega’s, vrienden, familie of buren het laatste weekend van juni inluiden met hapjes en drankjes op de prairie! Tot 23.00 uur is het één groot feest bij de TOTEMSTAGE!

Zaterdag 29 juni gaan we voor dag 2 van HERRIE OP DE PRAIRIE! Om 16.00 uur openen de poorten van de Olsthoorn Ranch die toegang geven tot ons beestachtig gezellige indianendorp waar we tot middennacht losgaan bij de TOTEMSTAGE, FERRIE OP DE PRAIRIE en de KROKOBAR!

Plattegrond

Op de weides van de Olsthoorn Ranch wordt in de laatste week van juni een beestachtig gezellig indianendorp uit de grond gestampt. Compleet losgaan met je maten bij de iconische TOTEMSTAGE, dansen op die beat bij FERRIE OP DE PRAIRIE en 100% feestgarantie in de nu al legendarische KROKOBAR! Nieuw dit jaar is de SILENT SCHIRMBAR! Daarnaast gaan we jullie verrassen met nog veel meer gezelligheid! Bekijk hieronder de plattegrond van HERRIE OP DE PRAIRIE.

Plattegrond 2024

Foodtrucks

HERRIE OP DE PRAIRIE is niet alleen BEESTACHTIG, maar ook BAR gezellig! Op de prairie staan onze barre mannen en vrouwen in de startblokken om jullie zo snel mogelijk te voorzien van drankjes. Cocktail Creators is dit jaar ook weer van de partij met overheerlijke cocktail & mocktails.

Tussen het feesten door kom je op krachten bij bij Burgers & more voor een Holy Cow Burger, Sweet Buffalo Bills Veggie Burger, Billy the Kid Pulled chicken, Wild West Nacho's, Gunpowder Quesidilla, Prairie Chick'n Saté en Ugly jack Saté (veggie) of ga langs bij foodtruck Hieper de Pieper voor verse frites.

Line-up

Bekijk hier de volledige line-up van HERRIE OP DE PRAIRIE 2024. Lees hieronder meer over de vier area's.


totemstage-logo

Nieuw dit jaar is de SILENT SCHIRMBAR! De Schirmbar kennen we natuurlijk uit de bekende Oostenrijkse skigebieden en van COWBOYS & INDIANEN. Op HERRIE wordt de Schirmbar omgetoverd tot silent disco!


totemstage-logo

Bij de TOTEMSTAGE gaan we qua muziekstijlen alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot beestachtig gezellige feestnummers en klappers uit de nineties.


ferrie-logo

Naast roze flamingo's ga je naar FERRIE OP DE PRAIRIE voor chille beats, disco, dansbare hitjes en zomerse house waar je simpelweg niet op stil kunt staan.


krokobar-logo

De KROKOBAR is bar- en beestachtig gezellig en één groot feest! De opblaasmicrofoons vliegen hier om je oren dus zing keihard mee met de ameezing Funky Risotto show! Ook de KROKOPLANK (met 10 shots) mag natuurlijk niet ontbreken in KROKOBAR dus bestel een plank met je maten, schakel een tandje bij en ga helemaal los!Tickets

Tickets voor vrijdag 28 juni zijn verkrijgbaar via de ticketpagina.
Alle zaterdag & weekend tickets voor HERRIE OP DE PRAIRIE 2024 zijn volledig uitverkocht.
Vragen over je bestelling? Ga naar customerservice.paylogic.nl

Lockers

Er zijn lockers aanwezig in de ranch na de toegangscontrole aan de linkerkant. In een locker kunnen 3 tot 4 jassen.

Leeftijd

Herrie op de Prairie is op vrijdag 28 juni 2024 toegankelijk vanaf 20 jaar, zodat je jongere collega’s gezellig mee kunnen naar de prairie.

Herrie op de Prairie is op zaterdag 29 juni 2024 toegankelijk vanaf 23 jaar.

Vervoer & parkeren

Locatie & route
Olsthoorn Ranch outdoor
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk
Bekijk op Google Maps

Fiets
Wij adviseren om op de fiets naar de Olsthoorn Ranch te komen. Fietsenstalling is aanwezig nabij het evenemententerrein en uiteraard gratis.

Auto
Ga je toch met de auto? Parkeren kan op parkeerterreinen van Don Opleidingen en Tuincentrum de Carlton. Parkeren is gratis.

Contact

Herrie op de Prairie wordt georganiseerd door By Kirby catering & events en Sfeer Evenementen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar info@sfeerevenementen.nl

Huisregels

 • Personen vanaf 20 jaar krijgen vrijdag 28 juni 2024 met een geldig toegangsbewijs welke via de officiële weg is aangeschaft toegang tot het evenemententerrein.
 • Personen vanaf 23 jaar krijgen zaterdag 29 juni 2024 met een geldig toegangsbewijs welke via de officiële weg is aangeschaft toegang tot het evenemententerrein.
 • Legitimatie verplicht. Geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. (hardcopy dus niet digitaal).
 • Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid worden kleding en tassen bij binnenkomst gecontroleerd. Geen medewerking = geen toegang.
 • Personen die duidelijk beschonken zijn, onder invloed van drugs of alcohol zijn worden de toegang ontzegd zonder restitutie van het entreebewijs.
 • Geen toegang aan personen die in welke vorm dan ook overlast en/ of agressiviteit aan personen of de omgeving veroorzaken.
 • De organisatie accepteert en/of erkend geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.

Het is verboden om:

 • Entreebewijzen te verhandelen.
 • Eigen drank of eten mee te nemen (tenzij hier duidelijk afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie).
 • Enig soort van wapen(s) of vuurwerk bij u te dragen.
 • Drugs bij u te dragen, te verhandelen of te gebruiken.
 • Wildplassen, hooibalen te verplaatsen en bier te gooien.
 • Het is niet toegestaan om professionele film- en fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan alle fotoapparatuur groter dan pocketformaat en/of voorzien van verwisselbare lenzen.

Dit is een gezellig, vrolijk en vooral sfeervol evenement:

 • Personen die overlast veroorzaken - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die de huisregels overtreden - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die handelingen en uitlating doen die duiden op racisme of discriminatie - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die ongewenste intimiteiten/hinderlijk en of aanstootgevend gedrag vertonen - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die strafbare feiten plegen - worden overgedragen aan de politie.

Als u tijdens het evenement het terrein verlaat kunt u niet meer naar binnen. Alle ingenomen spullen worden niet terug gegeven. Geen restitutie van aangekochte munten. Bier gooien is zonde, drink het op.

BENIEUWD NAAR DE FOTO’S VAN HERRIE OP DE PRAIRIE 2023?