Herrie op de Prairie

Prairietijgers, feestbeesten, gezelligheidsdieren, paradijsvogels, houterige hakkers, cowboys en indiaantjes: zaterdag 1 juli 2023 vieren we de zomer bij HERRIE OP DE PRAIRIE!

Op de weides van de Olsthoorn Ranch wordt een beestachtig gezellig indianendorp uit de grond gestampt met barretjes, eettentjes uit verschillende windstreken en chillplekken in de zon. Vanaf het opperhoofdpodium zorgen verschillende dj’s van 16.00 tot 24.00 uur voor HERRIE OP DE PRAIRIE! Qua muziekstijlen gaan we alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot oergezellige feestnummers en klappers uit de nineties.

Foodtrucks

HERRIE OP DE PRAIRIE is niet alleen BEESTACHTIG, maar ook BAR gezellig! Op de prairie staan onze barre mannen en vrouwen in de startblokken om jullie zo snel mogelijk te voorzien van drankjes. Bij Cocktail Creators kun je terecht voor overheerlijke cocktails.

Daarnaast vind je in ons indianendorp een divers aanbod aan eettentjes en foodtrucks. Voor een Holy Cow Burger, Sweet Buffalo Veggie Burger, Billy the Kid Pulled chicken, Wild West Nacho’s, Prairie Chick’n Saté en Ugly jack Saté (veggie) ga je langs bij BURGERS & MORE verzorgd door Keukenmeesters! Foodtruck Hieper de Pieper is natuurlijk ook weer van de partij met verse frites. Tot slot haal je de lekkerste ijsjes bij il Fiori.

Artiesten

Dit jaar gaan we GROTER en GEKKER en BEESTACHTIGER op HERRIE OP DE PRAIRIE!

Qua muziekstijlen gaan we alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot beestachtig gezellige feestnummers, classics en klappers uit de nineties!

Tickets

De online ticketverkoop voor HERRIE OP DE PRAIRIE 2023 start op woensdag 29 maart om 17.30 uur op de pagina tickets.

Leeftijd

Herrie op de Prairie is toegankelijk vanaf 23 jaar. Geldige legitimatie is verplicht.

Vervoer & parkeren

Locatie & route
Olsthoorn Ranch outdoor
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk
Bekijk op Google Maps

Fiets
Wij adviseren om op de fiets naar de Olsthoorn Ranch te komen. Fietsenstalling is aanwezig nabij het evenemententerrein en uiteraard gratis.

Auto
Ga je toch met de auto? Parkeren kan op parkeerterreinen van Don Opleidingen en Tuincentrum de Carlton. Parkeren is gratis.

Contact

Herrie op de Prairie wordt georganiseerd door By Kirby catering & events en Sfeer Evenementen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar info@sfeerevenementen.nl

Overig

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig in de ranch vlakbij de toegangscontrole.

Huisregels

 • Alleen personen vanaf 23 jaar krijgen met een geldig toegangsbewijs welke via de officiële weg is aangeschaft toegang tot het evenemententerrein.
 • Legitimatie verplicht. Geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. (hardcopy dus niet digitaal).
 • Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid worden kleding en tassen bij binnenkomst gecontroleerd. Geen medewerking = geen toegang.
 • Personen die duidelijk beschonken zijn, onder invloed van drugs of alcohol zijn worden de toegang ontzegd zonder restitutie van het entreebewijs.
 • Geen toegang aan personen die in welke vorm dan ook overlast en/ of agressiviteit aan personen of de omgeving veroorzaken.
 • De organisatie accepteert en/of erkend geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.

Het is verboden om:

 • Entreebewijzen te verhandelen.
 • Eigen drank of eten mee te nemen (tenzij hier duidelijk afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie).
 • Enig soort van wapen(s) of vuurwerk bij u te dragen.
 • Drugs bij u te dragen, te verhandelen of te gebruiken.
 • Wildplassen, hooibalen te verplaatsen en bier te gooien.
 • Het is niet toegestaan om professionele film- en fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan alle fotoapparatuur groter dan pocketformaat en/of voorzien van verwisselbare lenzen.

Dit is een gezellig, vrolijk en vooral sfeervol evenement:

 • Personen die overlast veroorzaken - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die de huisregels overtreden - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die handelingen en uitlating doen die duiden op racisme of discriminatie - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die ongewenste intimiteiten/hinderlijk en of aanstootgevend gedrag vertonen - worden verwijderd van het evenementen terrein.
 • Personen die strafbare feiten plegen - worden overgedragen aan de politie.

Als u tijdens het evenement het terrein verlaat kunt u niet meer naar binnen. Alle ingenomen spullen worden niet terug gegeven. Geen restitutie van aangekochte munten. Bier gooien is zonde, drink het op.

BENIEUWD NAAR DE FOTO’S VAN HERRIE OP DE PRAIRIE 2022?