Herrie op de Prairie

Prairietijgers, feestbeesten, gezelligheidsdieren, paradijsvogels, houterige hakkers, cowboys en indiaantjes: zaterdag 2 juli 2022 vieren we de zomer bij HERRIE OP DE PRAIRIE!

Op de weides van de Olsthoorn Ranch wordt een beestachtig gezellig indianendorp uit de grond gestampt met barretjes, eettentjes uit verschillende windstreken en chillplekken in de zon. Vanaf het opperhoofdpodium zorgen verschillende dj’s van 15.00 tot 24.00 uur voor HERRIE OP DE PRAIRIE! Qua muziekstijlen gaan we alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot oergezellige feestnummers en klappers uit de nineties.

Foodtrucks

Herrie op de Prairie biedt naast gezellige barretjes ook een divers aanbod aan eettentjes en foodtrucks. Voor overheerlijke burgers en saté ga je langs bij de heren van Keukenmeesters. Foodtruck Hieper de Pieper is natuurlijk weer van de partij met frites.

Opperhoofdpodium

Qua muziekstijlen gaan we bij Herrie op de Prairie alle kanten op en blazen door verschillende tijdperken heen. Van kokendhete houseplaten en hits van nu tot oergezellige feestnummers, classics en klappers uit de nineties.

Tickets

De online ticketverkoop voor HERRIE OP DE PRAIRIE 2022 is nog niet gestart.

Leeftijd

Herrie op de Prairie is toegankelijk vanaf 23 jaar. Geldige legitimatie is verplicht.

Vervoer & parkeren

Locatie & route
Olsthoorn Ranch outdoor
Galgeweg 3
2671 MR Naaldwijk
Bekijk op Google Maps

Fiets
Wij adviseren om op de fiets naar de Olsthoorn Ranch te komen. Fietsenstalling is aanwezig nabij het evenemententerrein en uiteraard gratis.

Auto
Ga je toch met de auto? Parkeren kan op parkeerterreinen van Don Opleidingen en Tuincentrum de Carlton. Parkeren is gratis.

Contact

Herrie op de Prairie wordt georganiseerd door By Kirby catering & events en Sfeer Evenementen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar info@sfeerevenementen.nl

Overig

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op Herrie op de Prairie.

Het weer
Natuurlijk wordt zaterdag zaterdag 2 juli 2022 een stralend mooie dag ;), maar in Nederland is niets zo wisselvallig als het weer. Bereid je dus voor de zekerheid voor op alle weertypes. Bij hoge temperaturen en/of felle zon: drink voldoende water en smeer jezelf in met zonnebrandcrème met een hoge factor.
Vergeet bij minder goed weer je poncho of regenjas niet. Ons indianendorp is gedeeltelijk overdekt met tipi- en stretchtenten en houten huisjes.

Minder validen
Uiteraard zijn mindervaliden welkom op Herrie op de Prairie. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar en toegankelijk te maken, maar kunnen helaas niet garanderen dat elk stukje van het natuurlijke terrein (eenvoudig) bereikt kan worden door mensen met een beperking of in een rolstoel.

Huisregels

  • Fouilleren & tassencontrole verplicht.
  • Verboden: drank/etenswaren mee te nemen.
  • Verboden: vuurwerk, wapens, alcohol, drugs mee te nemen. Verboden goederen worden in beslag genomen.
  • Verboden: wildplassen.
  • Verboden: goederen/eigendommen op en rond terrein te vernielen/beschadigen.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om personen, ondanks geldig toegangsbewijs, de toegang te ontzeggen (geen restitutie).
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om personen tijdens het evenement van het terrein te verwijderen bij overtreding van de huisregels en/of het niet opvolgen van verordeningen.
  • De bezoekers dienen de aanwijzingen van de organisatie altijd op te volgen.
  • Bij overtreding van de huisregels volgt overdracht aan de politie.
  • Geen restitutie van munten na afloop van evenement.

BENIEUWD NAAR DE FOTO’S VAN HERRIE OP DE PRAIRIE 2019?